Colofon

Literatuur en medewerkers


Webbeheer:

Jac. Biemans, ’s-Hertogenbosch; Albert Pennings, Berlicum.


Medewerking verkregen van:

Nico de Bont, Nieuwkuijk; Arjan van Diessen, Oisterwijk; Martien de Koning, Eerde; Mart en Riet van de Loo, Heeze; René Martens, Deurne; Gert van de Schoot, Oirschot; Bert Vervoort, Schijndel.

 

Literatuur en bronnen:

 

Jan Aerts, Heeze (1930 - 2009): De basis van de beschrijvingen komen uit de aantekeningen die Jan Aerts maakte van zijn uitgebreide verzameling ‘Brabants Dorpsleven’.

 

Pierre van der Pol: ‘Brabants stads- en dorpsleven’, Prentbriefkaarten van Herman de Ruiter, fotograaf en uitgever. Alphen aan de Maas, 2009.

 

H.J. Haverkate: ‘De geschiedenis van de Nederlandse prentbriefkaart’,

Deel IIA, periode 1900-1918, VDP 1989,

Deel II-B, periode 1900-1918, VDP 1991,

Deel III-A, 1919-1945, VDP 1990.

H.J. Haverkate: ‘Encyclopedie van de Nederlandse Prentbriefkaart’,

Deel 1 en 2, VDP 1998-1999.

Disclaimer
Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld en is alleen maar voor niet-commercieel gebruik bedoeld. Het is mogelijk dat de informatie die op onze website wordt gepubliceerd onvolledig of onjuist is. We streven naar een zo correct mogelijke berichtgeving, maar kunnen nooit de juistheid van de gegevens garanderen.
Aan de teksten en afbeeldingen op onze website kunnen op geen enkele wijze rechten of aanspraken worden ontleend. Iedere aansprakelijkheid voor eventuele schade ten gevolge van toegang tot en gebruik van de site, wordt door de beheerders afgewezen. De informatie op de website kan zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving worden gewijzigd door de redactie. De gegevens van deze website mogen worden gebruikt, met bronvermelding, na schriftelijke toestemming de webbeheerders.