Welkom!

Welkom op het forum van Brabants Dorpsleven!

Heb je een vraag aan of wil je informatie delen met andere bezoekers, dan ben je hier op de juiste plek. We zouden het ook erg leuk (en nuttig!) vinden om te lezen wat jullie van deze website vinden. Heb je verbeterpunten of complimenten? Geef deze dan ook gerust door via dit forum.

Je kunt zelf via de knop rechts op het forum een nieuw onderwerp aanmaken of onder een kaart, verhaal of uitgever klikken op 'Ga naar het forum'; jouw bericht verwijst dan gelijk naar de juiste pagina op deze website. Een afbeelding meesturen met je bericht kan natuurlijk ook.

Bedankt & veel kijkplezier!

Reacties

Hans Nouwens zei op 28 juni 2019 om 01:00

Mathilde,
de link van de hoofdpagina naar de pagina van de uitgevers bevat een fout. De link verwijst naar de preview versie.
Is er een email adres waar ik aanvullende kaarten aan kan sturen? In de serie van AC Verhees (mijn overgrootvader) heb ik alle ontbrekende kaarten (alleen digitaal) beschikbaar.

BHIC Mathilde zei op 28 juni 2019 om 08:56

Hartelijk dank voor je reactie, Hans. Wat leuk om via deze weg in contact te komen met de achterkleinzoon van A.C. Verhees. Ik ben erg benieuwd naar de kaarten en je kunt mij mailen via info@brabantsdorpsleven.nl. Misschien kan ik via jou ook nog iets meer te weten komen over Verhees zelf. Weet jij bijvoorbeeld of hij ook de fotograaf was van de kaarten die hij uitgaf? Ik ben benieuwd!

Als het goed is, verwijzen de links nu naar de juiste pagina's op deze website. Mocht je daarin nog een fout ontdekken, dan hoor ik het natuurlijk graag en pas ik het aan.

Reactie toevoegen

Beperkte HTML

  • Toegelaten HTML-tags: <a href hreflang> <em> <strong> <cite> <blockquote cite> <code> <ul type> <ol start type> <li> <dl> <dt> <dd> <h2 id> <h3 id> <h4 id> <h5 id> <h6 id> <img src alt data-entity-type data-entity-uuid>
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.
  • Web- en e-mailadressen worden automatisch naar links omgezet.
De inhoud van dit veld is privé en zal niet openbaar worden gemaakt.